Боби Мојсовски

Новости

Боби Мојсовски – има хитови во фиока но чека подобри времиња за Македонската музика | ЈАВИ СЕ ЈУЖНА

86 likes, 0 comments2 months ago

Daniel Joveski: Гласајте за кои 5 македонски пејачи/групи Даниел Јовески да подари по еден видео спот и песна/аудио запис за освежување на макед

Момци, девојки, останува уште денес и утре да ми ја дадете вашата поддршка и да..

22 likes, 3 comments2 months ago

Што посакаа од Дедо Мраз охридските музичари?

Па од Дедо Мраз би сакал да не го остава поклонот под елката, него да го паркира..

30 likes, 0 comments2 months ago

Bobi Mojsovski spot

Ви посакувам среќни новогодишни и Божиќни празници, драги мои! Останете ми насмеани,..

48 likes, 0 comments2 months ago

Daniel Joveski: Гласајте за кои 5 македонски пејачи/групи Даниел Јовески да подари по еден видео спот и песна/аудио запис за освежување на макед

Драги мои, со кликање на линкот, па на кругчето до моето име на листата која следи..

52 likes, 4 comments3 months ago