Боби Мојсовски

Гран При победник на високо реноминираниот фестивал Славјански Базар и вице-шампион на регионалниот X Factor Adria 2015

Повеќе

Слушнете ги официјалните синглови на следниот линк

Синглови

Видете ја целосната галерија на овој линк

Галерија

За да ги видите последните новости кликнете овде

Новости

За да го исконтактирате Боби кликнете овде

Контакт